RVS duurzame trapleuningen

Gemeente Lelystad is verantwoordelijk voor de veiligheid op de openbare wegen en paden in de stad. Zo staan er door de hele gemeente leuningen en hekken bij trappen ,paden en wegen om bijvoorbeeld valrisico te minimaliseren. De onderhoudsafdeling vroeg ons een leuning te ontwerpen die duurzaam is. Er moesten er zes worden geplaatst in de straat Vliegent Hert aan de kust. Ons ontwerp voor een stevig formaat RVS buis met volledig rondgelaste staanders viel in de smaak. Toen wij aangaven dat plaatsing ook mogelijk was konden wij direct aan de slag. Trots op het resultaat!

Voor het plaatsen van hekken heeft Staalbouw een diamantboormachine inclusief waterkoeling beschikbaar. Dank Feramo Tools voor het advies, de stofzuiger doet het trouwens ook uitstekend!

De gemeente gaat steeds slimmer om met onderhoudswerken. Zo hebben wij eerder reeds een houten hek vervangen aan de Zuigerplasdreef. Hout is ook een heel mooi product maar gaat niet altijd 40 jaar mee. Zie de Google link waar de oude leuning nog op staat. Wij weten zeker dat er nu RVS staat 😉

Ad-hoc en one-off, dat is wat ons bedrijf al jaren omschrijft. Staalbouw Lelystad is van alle machines en apparatuur voorzien. En als het object te groot is brengen wij de werkplaats gewoon op locatie. Hiervoor hebben wij een flinke aanhanger, koeling en aggregaten allemaal beschikbaar. Staalbouw Lelystad kan RVS, staal én aluminium verwerken.